Perkongsian Menarik Tanpa Sempadan

Disclaimer

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera. Ruangan disclaimer ini adalah bertujuan menjelaskan penafian-penafian tentang beberapa isu yang mungkin akan terjadi pada masa akan datang.

Setiap apa yang disampaikan dalam blog / laman ini merupakan perkongsian yang diperolehi daripada pelbagai platform media.

Namun begitu, sekiranya ada kekhilafan dan kesilapan dari segi content, kami amat berbesar hati untuk menerima sebarang teguran murni supaya kami boleh memperbaiki apa yang bakal kami sampaikan pada masa akan datang.

Tidaklah niat kami melainkan hanya untuk membantu orang ramai dan masyarakat dalam mendapatkan maklumat yang padat dengan apa yang diinginkan. Semoga apa yang kami kongsikan memberikan manfaat kepada banyak pihak.

Kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen yang dilontarkan oleh para pelawat. Oleh yang demikian, pelawat dinasihatkan agar mengeluarkan kata-kata dan komen yang positif dan elakkan komen negatif bagi menjaga hati pelbagai pihak.

Permintaan untuk memperbetulkan kesilapan dan kesalahan amatlah dialu-alukan. Bukan sahaja baik untuk penulis, malah baik juga buat para pembaca terutamanya.

Sekiranya ada sebarang aduan atau permintaan, boleh emailkan terus kepada kami di (myduriancheese [@] gmail.com). Kami menerima sebarang cadangan dan sokongan supaya kami dapat sampaikan info dan maklumat berguna kepada masyarakat.